« Interview met Steven Graauwmans | Hoofdmenu | Interview met Han van der Vegt »

29-6-06

Reacties

Eric Piereij

Leo Hermens, die met mij op de St Petrusschool heeft gezeten en woonde in Hoensbroek, Eikenweg 9 .... Ik zocht eens voor de grap op naam en vond jou... laat eens wat van je horen.. grtz Eric Piereij ( ken je me nog )

anton

Ineens, nu ik dit interview lees, begrijp ik hoeveel ideeën er kunnen opduiken uit die woorden.
Ik ga ze herlezen, al vrees ik dat de opgehangen vissen al snel uit de knijpers wegglibberen.
Anton

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Annick Vandorpe

A.H.J. Dautzenberg

Het Gedichtenforum

Uitgeverij De Contrabas

Adverteren?

De Contrabas wordt meer dan 50.000 keer per maand bekeken. Wilt u ook tegen gunstige tarieven adverteren? Neem dan contact met ons op via email.

Twitter

Zoeken

Colofon

Redactie: Chrétien Breukers. Medewerkers: A.H.J. Dautzenberg, Kees Klok, Joris Miedema, Luc de Rooy, Jürgen Smit, Willem Thies, Annick Vandorpe, en Abe de Vries. Reacties onder eigen naam of dichters- pseudoniem zijn zeer welkom. Anonieme of niet ter zake doende reacties worden verwijderd.
http://www.buttonshut.com/

Elders

Google Nieuws

FeedCount

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005