Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Hoofdmenu

Tekeningen Feed

20 april 2011

Mouton (reageert): Reve en Van Vliet

Gerard Reve krijgt een monument en Eddy van Vliet had een monument. Hoe combineer je dat in één tekening. Eva Mouton bewijst het hier:

Machelen

06 april 2011

Mouton (reageert): De Vijfde Nacht

Vijfdenacht

23 maart 2011

Mouton (reageert): Waakzaam

Vandaag reageert Eva Mouton op het verschijnen van de nieuwe bundel van Maarten Inghels, Waakzaam.

Waakzaam

09 maart 2011

Mouton (reageert): Annexatie? - Sjoeke

Vanochtend werden de AH-gedichten waarover het Reformatorisch Dagblad schreef, hier gesignaleerd. Denk bij deze tekening van Eva Mouton ook aan dit bericht, over de licht-debiele AH-vertaalservice.

Annexatie.sjoeke

23 februari 2011

Mouton (reageert)

Eva Mouton gaat vandaag in de politiek, en neemt keihard stelling in de verschillende vragen die België al meer dan een half jaar verlammen. Lees ook een korte beschouwing over de Belgische Paradox.

Belgie

09 februari 2011

Mouton (reageert)

Onlangs werd besloten dat Annie M.G. Schmidt op zijn minst enigszins bij de canon hoort, én een tentoonstelling krijgt in het Letterkundig Museum. Alle informatie rond dit besluit is op de website van DeBuren te lezen.

Annieschmidtmouton

26 januari 2011

Mouton (reageert tweewekelijks)

Eva Mouton schrijft, tekent en maakt dingen. Dit is haar weblog, waarop ook een cv is te bestuderen. Vanaf vandaag reageert ze in de rubriek 'Mouton' tweewekelijks op het poëzienieuws.

Gedichtendag2011-1

12 januari 2011

Mouton (reageert tweewekelijks)

Eva Mouton schrijft, tekent en maakt dingen. Dit is haar weblog, waarop ook een cv is te bestuderen. Vanaf vandaag reageert ze in de rubriek 'Mouton' tweewekelijks op het poëzienieuws. De hoofdredacteur van deze weblog beschouwt Mouton als de meest veelbelovende tekenares/schrijver/weblogger tussen de 22 en de 24 jaar, in Vlaanderen en omstreken.

Husky

* Dennis Gaens is sinds 1 januari stadsdichter van Nijmegen. In dit bericht is te zien hoe hij wordt geïnterviewd. Gaens zegt onder het bericht: "[Ik word] ook wel 'de husky' genoemd, naar de uitdrukking in deze still." Het is, overigens, nog maar de vraag of Gaens de stad Nijmegen voorlopig kan bereiken. Hij woont namelijk in de Ooijpolder bij Nijmegen en daar wast het water. Op zijn blog schrijft hij een reeks 'Eilander worden'. *

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën