Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Mark van der Schaaf

Zal het goed doen op de podia, zo'n aaaaaaaaneenschakeling. Mijns inziens iets te veel effecten (bejag is net te zwaar). Of dit poëzie is met een inlaat-kattenluikje (zoals ze haar poëzie ooit omschreef bij/op Meander), dat het maar naar binnen zuigt... Maar 'kudos' voor 'aarde naar de hemel brengen'.

Rim Sartori

Daar ben ik het helemaal mee eens , als het gedicht maar 'verward en abstract' is De... "als" gedichten vind ik zo wie zo! en "zuigt bij mij niet zo binnen"

gert milder

Vreemd, die verkeerd geplaatste komma na vreemde, curieus, die slordige wisseling van tijd: alles tegenwoordig, alleen die spaden -waren- ineens al te jong en te buigzaam om de ik te dragen, nee, niet de ik, maar de aarde, nee, de huiver van de aarde, en daar dan de rug weer van. Deze redactie slaapt.

Harry J.M. Kleinhoven

In vervolg op Gert Milder:

"als tijd en afstand er alles aandoen"

Dat moet zijn: "aan doen", met tussenspatie dus.

Mark van der Schaaf

Met spatie dus, of is het een spatie die ingebed is in spaties... (en meer haarkloverij)

V.

Ik vind dit een bijzonder gedicht. Het intrigeert me. Het is naar mijn aanvoelen juist wel coherent en helder, ook al geeft het gedicht zich niet volledig prijs. Dat zorgt er echter ook voor dat je het kunt blijven opnieuw lezen en er nieuwe dingen in ontdekken, dat maakt het juist intrigerend. Het ontroert me eigenlijk wel...
(Effectbejag vind ik hier trouwens niet terug, volgens mij doet het papier meer recht aan dit gedicht dan een podium.)

karen

je moet er misschien wat moeite voor doen maar dan heb je ook wat

Harry J.M. Kleinhoven

Het zou de moeite waard zijn mochten auteur en/of redacteur eens willen ingaan op de reeds een maand geleden al opgemerkte stijlfouten...

Nic Castle

"in een staaf grafiet te transformeren,
en ik graaf en graaf"
mooie alliteratie en klankrijm. De gutsende regen vind ik fijn klinken, weer wat anders dan gutsend bloed (alhoewel ook dat niet slecht klinkt).

Vreemde vorm. Al in al goed gedicht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam is verplicht. E-mail adres wordt niet getoond bij de reactie.)

Uitgeverij De Contrabas

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën