Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Hoofdmenu

Muziek Peter de Groot Feed

15 december 2009

Muziek: André Degen

André Degen is dichter. In februari 2009 verscheen zijn bundel Zavelreis bij Uitgeverij Kleine Uil. Peter de Groot zette zijn gedicht 'afdracht' op muziek. Het gedicht is hier te lezen en de muziek is hier te beluisteren

09 november 2009

Muziek: Rense Sinkgraven

Vandaag opwekkende ochtendmuziek, gemaakt door Peter de Groot, die zich liet inspireren door een gedicht van Rense Sinkgraven. Lees het gedicht 'De paraplu van K. Schippers' hier en luister vervolgens hier naar de muziek >>

31 oktober 2009

Muziek: Danny Danker

Vandaag weer muziek van Peter de Groot, deze keer op een gedicht van Danny Danker. Lees de tekst hier en luister hier naar de muziek.

01 oktober 2009

Muziek: Gronama

Vandaag muziek van Peter de Groot op tekst van Gronama. Stem: Annelieke van Mens. Lees de tekst hier en beluister vervolgens de muziek onder deze link.

13 september 2009

Muziek: Joost van Gijzen

Na een korte afwezigheid weer muziek van Peter de Groot. Vandaag op een titelloos gedicht van Joost van Gijzen. Lees het gedicht hier en luister vervolgens naar de muziek.

20 augustus 2009

Muziek: Eelke van Es

Vandaag muziek van Peter de Groot op het gedicht 'Reconstuctie van koffie in de tuin' van Eelke van Es.
De tekst staat hier >> en De muziek staat hier >>

02 augustus 2009

Muziek: Anne Toulet

Peter de Groot maakte muziek op het gedicht 'Dansje met god' van Anne Toulet. Het gedicht is hier te lezen >> De muziek staat hier. Dat wil zeggen, hier dus.

20 juli 2009

Muziek: ACG Vianen

Nieuwe muziek van Peter de Groot, op het gedicht 'ik wilde jou in het licht' van ACG Vianen. Lees het gedicht hier. En beluister vervolgens de muziek. Hier. En bestel tot slot Orgaannevel. Hier.

28 juni 2009

Muziek: Eric van Hoof

Lees hier het gedicht 'Samen het journaal kijken' van Eric van Hoof en luister vervolgens naar de muziek Die als gewoonlijk is verzorgd door Peter de Groot.

13 juni 2009

Muziek: Wil Melker

Poetry International is een monument. Dat monument opent vandaag officieel, in aanwezigheid van ons wegens overerving op de troon zittende staatshoofd. Daarom hebben we, ter ere van die hoge gebeurtenis, muziek van Peter de Groot op een tekst van een eveneens monument-waardige dichter. Wil Melker. Dé Wil Melker? Nou en of. Lees zijn gedicht. Geef toe, een genoegen op zichzelf. Luister vervolgens naar de huiveringwekkende muziek.

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën