Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Harry J.M. Kleinhoven

Een vreselijk, kunst[mat]ig, gezocht gedicht. Ik ken deze trucendoos te goed onderhand. Soms worden in gedichten einderegelkomma's weggelaten omdat ze er al stilzwijgend zouden staan, waarom dan wel een komma achter "marionet" en niet achter "drijven" en "bad" en "proef"? Achter "schil" zou een punt moeten staan (net als er al staat achter "hond"). De onderkasten worden consequent gehanteerd (hoe lelijk vind ik dat), behalve in de naam "Yankele" (wees dan ook daar consequent). Geen eindegedichtpunt, als een soort open einde (en daarmee verdedigbaar)?

Noot aan de redactie: de ondertekening zou, zoals onder alle andere gedichten ook, in cursief moeten staan.

Corina Kuipers

Alweer
een heel mooi gedicht ! Corina Kuipers

Theo Vanderwacht

Ik kan niet goed zwemmen, maar op zo'n vrouw/beeld ( voor mij type Esther Williams)zou ik best verliefd kunnen worden. Afgezien van een paar details (maar wie kent die God nog?) zeker een begerenswaardig gedicht.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd opgeslagen. Reacties worden gemodereerd en zullen pas zichtbaar worden als ze door de auteur zijn goedgekeurd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en worden pas zichtbaar als ze door de auteur zijn goedgekeurd.

Uw informatie

(Naam is verplicht. E-mail adres wordt niet getoond bij de reactie.)

Uitgeverij De Contrabas

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën