Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Harry J.M. Kleinhoven

Licht ontregelende slotregel, en dat was het.

Lammert Voos

Ik vind de aanzet en het idee mooi en hoewel ik wat moeite heb met alle namedropping begint het gedicht sterk. Vanaf "Niet zijn meelijwekkende gekte" ontspoort het gedicht wat mij betreft. Dat op de eerste gekte direct nog een gekte volgt vind ik niet sterk. Het woord 'debiel' breekt de hele sfeer aan stukken, had evengoed weggelaten kunnen worden en dan had de zin niets aan zeggingskracht ingeboet. Ook het woord 'dodelijk'is compleet overbodig. Hoewel niet helemaal af, toch in aanzet mooi een mooi gedicht.

Lammert Voos

Een foutje is snel gemaakt. Een ´mooi´teveel.

Chrétien Breukers

Ik ga een Harry doen. "Hij wilde langs de verbrokkelde kusten schrijven," - daar stáát dus, dat hij langs die kusten wil schrijven, niet dat hij aan de rand tussen water en strand, daar, aan de rand van de zee dus, wil schrijven. Langs de kust schrijven is wat anders, maar wat?

Harry J.M. Kleinhoven

Lijkt me eerder een 'Thies': Thies de Letter-lijker. ;-)

Cornelis van der Wal

Nietzsche weer eens verkeerd gespeld. Dan kan ik niet verder lezen...

Harry J.M. Kleinhoven

Is het wellicht een idee dat de buitengewoon opmerkzame redactie van deze illustroire rubriek de foutief gespelde filosofennaam, hierboven terecht opgemerkt, in dit werkje corrigeert???

Harry J.M. Kleinhoven

@ Redactie. Oké, goed gedaan.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Uitgeverij De Contrabas

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën