Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

« Getuige Simenon: De poes | Hoofdmenu | Gelezen boeken: San Bos »

16 mei 2015

Wekelijkse poëzierubriek op Tzum

Daan Stoffelsen kondigde op 5 mei 2015 (bevrijdingsdag) een Nieuwe Datum aan in de poëziekritiek. Voortaan zou er elke week een poëziekritiek verschijnen op de website van De Revisor, waarmee een gapend gat dat de ‘reguliere media’ laten vallen wordt gevuld. Stoffelsen schrijft: ‘Vanzelfsprekend zal die zware maar rechtvaardige taak berusten bij onze eigen Erik Lindner, die eerst tweewekelijks en later maandelijks voor De Groene poëzie besprak.’

Stoffelsen vergeet erbij te vertellen dat Lindner uit de papieren versie van De Groene werd gegooid omdat zijn poëziekritieken zo leesbaar waren als de toespraken van Kim Jong-un, om vervolgens op de website van dezelfde Groene een stille digitale dood te sterven; het is niet zo gemakkelijk om lezers voor een online poëziebespreking door Erik Lindner te vinden.

Nieuwe wekelijkse poëzierubriek op Tzum >>>

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Uitgeverij De Contrabas

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...