Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

« Hartverscheurend artikel Geerten Meijsing | Hoofdmenu | Nieuw gedicht Hans van Willigenburg »

04 juni 2012

Inzendingen Nationale Gedichtenwedstrijd online

Grappig. Of eigenlijk: niet zo grappig. Op de website van de Nationale Gedichten Wedstrijd is een wat merkwaardig publicatiemoment gekozen voor alle inzendingen van de dichters die in de afgelopen drie edities tot de top 100 doordrongen. Het gaat hier om alle inzendingen van die dichters, dus ook de inzendingen die niet in de top 100 stonden.

Ga op de site naar Eregalerij, kies een top 100, klik op de naam van de dichter van wie u de inzendgegevens wilt kennen (een voorbeeld) en lees wat hij of zij in de afgelopen jaren inzond. Een merkwaardige handelwijze, waartoe de auteurs geen toestemming verleenden. Soms kijk je wel op van de resultaten; zo zond Willem Thies een vroege versie van het gedicht waarover ik vorige week een "eerste gedicht" maakte. De uiteindelijke versie is beter dan de gesneefde Turingversie.

Reacties

OnnoK

De link naar "Eregalerij" en "een voorbeeld" hier leveren lege pagina's op. Eregalerij derde editie is leeg; nog meer links lopen dood en de eregalerijen van de 1e en 2e edities geven alleen promotie en persberichten...

Chrétien Breukers

't Is allemaal al weggehaald.

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en zullen niet verschijnen op deze weblog voordat de auteur ze heeft goedgekeurd.

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...