Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

« Het eerste gedicht (36): Jules Deelder | Hoofdmenu | Hier Berlijn, hier Anne Feddema (1) »

16 maart 2011

Goeiesmorgens! Koffie-vacature

Gezocht: iemand die geheel zelfstandig in staat is koffie te zetten voor een zich almaar verjongend team van huppelende letterenkonijntjes. We zoeken iemand die een stevig verankerd fundament in de hedendaagse koffietheorieën heeft, gekoppeld aan een ambitieuze zucht naar caffeïne. De koffiehoek is een plek waar debat, sociale betrokkenheid en een op internationale koffiebonen gerichte kennis worden verzameld, geordend en geïndexeerd, om daarna geheel ideologisch gewassen in almaar meer publicaties te worden opgediend. Opperkoffiezetter Thomas Vaessens en zijn lakeien Gaston Franssen (de man die koffiebonen recenseert op afroep) en Yra van Dijk proeven uw koffie graag, maar willen wel koffie die ergens op lijkt, geen koffie met een smaakje dat lijkt op koffiesmaak. Het is woensdag. Zaagmans zal vanmiddag de week doormidden dingesen. Maar reflecteren kan, via alhier.

 

Reacties

Bart FM Droog

"We zijn geïnteresseerd (...) in het functioneren van literariteit."

What the fuck is 'literariteit'?

sodade

Een 'afwijkende inhoudsmaat'.

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en zullen niet verschijnen op deze weblog voordat de auteur ze heeft goedgekeurd.

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...