Twitter

Facebook

Elders

« Adriaan en de anderen - slot & wedstijd | Hoofdmenu | Avondeditie: Celan, Homeros, Elsschot »

07 mei 2010

Benders: weg bij FB, terug op Loewak

"Ten eerste wou ik 40 kilo afvallen. Daar heb ik me het eerst op geconcentreerd. Dat vond ik belangrijker dan andere projecten. Dat is nu gelukt, dus nu na een evaluatie besloten dat ik ook schrijver, componist en filosoof wil worden. Om dat te bereiken moet ik op al die 3 gebieden een werk neerzetten dat zoden aan de dijk zet. Dat is inderdaad wel een uitdaging, maar het is geen uitdaging ‘om de uitdaging’ – de reden dat ik nooit op wil treden als dichter is bijvoorbeeld dat dat nooit onderdeel uitmaakte van mijn droomleven. Ik heb het twee keer geprobeerd en merkte dat het niet harmonieerde met mijn droomwereld. Het geven van concerten lijkt me echter wel iets waar ik plezier aan zou beleven." Martijn Benders gaat gelukkig door met het in zichzelf praten, op Loewak.

Reacties

eddy warmerdam

veertig kilo eraf..veertig kilo minder zijn

wat een prestatie
moet ie dan wel erg intens van gedroomd hebben vooraf

Kees Godefrooij

Dat gaat de goede kant op, nu nog een paar ons narcisme…

Hans van Willigenburg

Benders is geen 'gewone jongen', to put it mildly... Zulks was al te merken in zijn heetgebakerde commentaarbijdragen op allerlei fora. Die 40 kilo en nieuwe plannen zijn dus 'in lijn' met wat we eerder van hem 'zagen'... #GoBenders

Delphine Lecompte

Proficiat, je bent een volledige Delphine Lecompte afgevallen!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Colofon

Redactie: Chrétien Breukers. Reacties onder eigen naam of dichters- pseudoniem zijn zeer welkom. Anonieme of niet ter zake doende reacties worden verwijderd. Mailen kan aan decontrabas[at]hotmail.com
Uitgeverij De Contrabas

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

juli 2015

ma di wo do vr za zo
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...