Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

« Adriaan en de anderen - slot & wedstijd | Hoofdmenu | Avondeditie: Celan, Homeros, Elsschot »

07 mei 2010

Benders: weg bij FB, terug op Loewak

"Ten eerste wou ik 40 kilo afvallen. Daar heb ik me het eerst op geconcentreerd. Dat vond ik belangrijker dan andere projecten. Dat is nu gelukt, dus nu na een evaluatie besloten dat ik ook schrijver, componist en filosoof wil worden. Om dat te bereiken moet ik op al die 3 gebieden een werk neerzetten dat zoden aan de dijk zet. Dat is inderdaad wel een uitdaging, maar het is geen uitdaging ‘om de uitdaging’ – de reden dat ik nooit op wil treden als dichter is bijvoorbeeld dat dat nooit onderdeel uitmaakte van mijn droomleven. Ik heb het twee keer geprobeerd en merkte dat het niet harmonieerde met mijn droomwereld. Het geven van concerten lijkt me echter wel iets waar ik plezier aan zou beleven." Martijn Benders gaat gelukkig door met het in zichzelf praten, op Loewak.

Reacties

eddy warmerdam

veertig kilo eraf..veertig kilo minder zijn

wat een prestatie
moet ie dan wel erg intens van gedroomd hebben vooraf

Kees Godefrooij

Dat gaat de goede kant op, nu nog een paar ons narcisme…

Hans van Willigenburg

Benders is geen 'gewone jongen', to put it mildly... Zulks was al te merken in zijn heetgebakerde commentaarbijdragen op allerlei fora. Die 40 kilo en nieuwe plannen zijn dus 'in lijn' met wat we eerder van hem 'zagen'... #GoBenders

Delphine Lecompte

Proficiat, je bent een volledige Delphine Lecompte afgevallen!

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.

Uitgeverij De Contrabas

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...