Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

« Film Pfeijffer op Second Life | Hoofdmenu | Zorgwekkende berichten uit Engeland? »

14 februari 2008

Dood Vogeltje - Marc Kregting

[Ingezonden mededeling]

Met Astrid van Baalen, Anneke Brassinga, Tsead Bruinja, Annemieke Gerrist, Ernst van den Hemel, Krijn Peter Hesselink, Hans Kloos, Fernande de Korte, Hilde Meeus, Alfred Schaffer, Anne Vegter en Ben Zwaal.

In 2006 verscheen een geweldige dichtbundel van Marc Kregting: Dood Vogeltje. 33 maal 3 korte prozateksten beschrijven het personage Dood Vogeltje, hets [sic!] gedachten en belevenissen, in een exuberante en geestige taal die het alledaagse zo veel mogelijk omarmt om het te bevragen. Perdu brengt vanavond Dood Vogeltje op kleurrijke wijze tot leven door de bundel integraal voor te laten lezen door een 'heterogeen koor' van niet minder dan twaalf totaal van elkaar verschillende dichters. Zo komt de complexiteit en rijkdom van een van Nederlands meest gedurfde poëtische projecten tot klinken in een strijdbare wirwar van stemmen. Deze unieke avond mag u niet missen.

Stichting Perdu, vrijdage 15 februari, aanvang 20.30 u, zaal open 20.00 u, entree: 6 euro (5 met kortingskaart)

Stichting Perdu: Kloveniersburgwal 86, Amsterdam, reserveringen 020-4220542

Reacties

Chrétien Breukers

Fijn. Wij hebben nu braaf allerlei persberichten geplaatst, zonder de ronkende passages en de nietszeggendheden te snoeien, en dan is het nu dus tijd voor: een betaalde advertentie.

A. van Otterloo

Reactie verwijderd. Geen anonieme reacties. Zie huisregels.

Walter Mertens

Ik ben op zoek naar A. Van Otterloo, dichter van "het dode schaap" ... het schaap lag dood in de wei. Ik heb nogal wat succes gekend bij het opzeggen van dit gedicht in m'n omgeving. Nu had ik wel wat meer informatie gekend over die dichter. Is de A.Van otterloo 15 februari 2008 om 10:59 een aanknopingspunt?
hartelijk dank

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en zullen niet verschijnen op deze weblog voordat de auteur ze heeft goedgekeurd.

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...