Colofon

Dit is weblog De Contrabas. Begonnen op 21 augustus 2005 door Ton van ’t Hof en Chrétien Breukers. Laatste bericht zal worden geplaatst op 21 augustus 2015, of ergens rond die datum. De weblog zal blijven bestaan, om de rijke archieven niet aan de digitale vergetelheid prijs te hoeven geven.

De redactie was in handen van Chrétien Breukers. De reactiemogelijkheid is gesloten, omdat de website niet ten prooi wil vallen aan eindeloze reeksen spam of aan reacties van notoire internettrollen. Mailen over de website kan aan decontrabas[at]hotmail.com

De boeken van Uitgeverij De Contrabas worden geleverd via Liverse, via CB of direct via Liverse. Eind augustus gaat de nieuwe website van uitgeverij De Contrabas, met bestelinformatie, online.

augustus 2015

ma di wo do vr za zo
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

« Leve de Republiek! | Hoofdmenu | Interview met Frans Budé »

29 april 2006

Literaire afwerkplaats foto's

De foto's zijn gemaakt door Ingmar Heytze. De waarlijke standwerker Jack Nouws en de zeer succesvolle Maarten Das ontbreken helaas. Het was weliswaar regenachtig, doch leuk.

Img_6674_2_2
Img_6648_2_1
Img_6634_2
Img_6622_2
Img_6684_2
Img_6706_3

Reacties

Ruben van Gogh

Ja, mooi hoe we elkaar in Utrecht die lukratieve gigs toeschuiven....

Koenraad Goudeseune

Wil iemand eens zeggen wie wie is? In Vlaanderen regent het. Morgen 1 mei. Sterft, gij oude vormen en gedachten! 'H. Roland Holst. Ik bedoel die foto's.

Chrétien Breukers

Van boven naar beneden: een affiche, gemaakt in een oplage van 1, materialen: papier en viltstift. Dan: Van Gogh (links) en Tuinman (onder de parapluie), dan afwerkingen van Tuinman en Van Gogh, dan Heytze in spiegelbeeld, dan een onbekende klant die graag met Kennedy op de foto wilde.

Koenraad Goudeseune

Dank. Chrétien Breukers is die vriendelijke man naast een erg mooie dame, pratend met die rug?

Chrétien Breukers

Neen, Chrétien staat hier niet bij, dat kan ik niemand aandoen.

Fred Papenhove

@ Koenraad. Breukers is de man op de onderste foto. Een man waaraan je kunt afzien dat hij een hekel aan scheren heeft, niet graag naar de kapper gaat omdat hij trots is op zijn fiere kop met haar, en een hekel heeft aan geheelonthouders.

Koenraad Goudeseune

@Fred, ik had zo al een vermoeden, maar ik wou het voor één keer voor mezelf houden. Nou, Chrétien lijkt een beetje op mijn oudleraar biologie. Aardige man. Sneed al fluitend kikkers open. Geen idee of hij dat thans nog doet. Ik denk het eigenlijk niet. Maar misschien alleen nog in zijn garage, uit hobby. For old time sake.

marcel raman

@ Koenraad:
Over foto's van literaire standwerkers gesproken: waarom krijgen we uw "aanschijn" niet te zien tijdens "Gent Dicht"? Dacht dat gij ook in Gent woonde?

Chrétien Breukers

@Koenraad... Kikkers, het zou wat. Ik heb echte dichters in de garage en zing aria's, als ik ze fileer. Levend.

Koenraad Goudeseune

@marcel, heb net de affiche gezien. Kristien Hemmerechts komt vertellen over het werk van wijlen Herman de Coninck. Dat is nou eens leuk zeg! Eva heeft een kort kapsel en het moet gezegd, het staat haar enig. Xavier Roelens is er gelukkig ook. Het wordt een heel mooie dag in Gent. Wat jij?

Koenraad Goudeseune

@Chrétien, zou het niet aardig zijn een item te wijden aan Jeroen Brouwers? Hij is vandaag jarig. Hij heeft prachtige stukken geschreven over dichters. Ik vertel niets nieuws.

Cees van der Pluijm

@Marcel: mij dunkt dat juist dichters die niet te Gent wonen uitgenodigd moeten worden. De Gentenaars zien de Gentenaars natuurlijk zowat elken dag. Maar wanneer ziet gij Arnhemmers en Utrechters (om van Utrechtenaars maar te zwijgen)?

Chrétien Breukers

Bovendien moet ik de komende maand toch nog eens in Gent zijn, dus dat combineert lekker.

Koenraad Goudeseune

Laat me vooral weten waar we elkaar kunnen treffen, Chrétien, welkom.

Laat een reactie achter

Reacties worden gemodereerd en zullen niet verschijnen op deze weblog voordat de auteur ze heeft goedgekeurd.

Cookies

De Contrabas maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie Zie hier
.

Laatste reacties

Pageviews


Sinds 21 augustus 2005

Categorieën

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...